ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ SGA δραστηριοποιείται στο χώρο της Ανακαίνισης, των Κατασκευών και του Real Estate.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Η ανακαίνιση είναι μια απαιτητική εργασία που πρέπει να ανταποκρίνεται τόσο στις ανάγκες του χώρου, όσο και στο προσωπικό σας γούστο. Στόχος μας είναι ένα ποιοτικό αποτέλεσμα, μέσα από σύγχρονες λύσεις και ανταγωνιστικά κοστολόγια.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Η κατασκευή απαιτεί προσεκτική σχεδίαση, σύμφωνα με τις ανάγκες του ιδιοκτήτη και υλοποίησή της σύμφωνα με  τους κανόνες της κατασκευής που επιβάλλονται από τις τεχνικές προδιαγραφές.

REAL ESTATE

Αγοραπωλησίες ακινήτων – Μίσθωση

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ: Σωτήρης Γρατσάνης

Ο Σωτήρης Γρατσάνης γεννήθηκε το 1964 στα Ιωάννινα όπου και πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Στη συνέχεια τις μαθητιακές του σπουδές τις πραγματοποίησε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας λόγω των μεταθέσεων του Στρατιωτικού πατέρα του και τελείωσε τις Λυκειακές του σπουδές στη Ζωσιμαία Σχολή Ιωαννίνων.
Το 1982 εισήλθε στη Σχολή Ευελπίδων. Αποφοίτησε το 1986 με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού του Μηχανικού. Το 1996 αποφοίτησε από την Στρατιωτική Τεχνική Εκπαίδευση Αξιωματικών Μηχανικού με την ειδικότητα του Δομικού Υπομηχανικού.

Το 2000 αποφοίτησε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με την ειδικότητα του Πολιτικού Μηχανικού.

Το 2003 αποφοίτησε από την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου. Μετά από μια αξιόλογη 26ετή επαγγελματική πορεία σε διάφορες θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων, αποστρατεύθηκε το 2008 φέροντας το βαθμό του Συνταγματάρχη.

Από το 2008 έως τώρα έχει εργαστεί σε πολλά έργα επίβλεψης ιδιωτικών έργων, έργων ανακαίνισης με κυριότερα την επίβλεψη εργασιών ανακαίνισης του κολλεγίου BCA.

Τώρα διατηρεί κατάστημα ανακαινίσεων στην Καλλιθέα με έμφαση στη ανακαίνιση κατοικιών.