ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ/ΞΥΛΟ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ/ΞΥΛΟ

Η εταιρία GRATSANIS Ανακαίνιση μπορεί να σας προσφέρει τις πιο αξιόπιστες σειρές κουφωμάτων αλουμινίου και αλουμινίου-ξύλου στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

Ξύλο, αλουμίνιο, PVC (πλαστικό) και οι συνδυασμοί αυτών των υλικών συνθέτουν μια τεράστια γκάμα επιλογών. Τα κουφώματα (πόρτες, παράθυρα) είναι το μέρος εκείνο της δόμησης ή ανακαίνισης, που συμβάλλει τα μέγιστα στην αισθητική του χώρου καθώς και στην ενεργειακή του απόδοση.

Τα κουφώματα μας μέσα από τις ειδικές υαλώσεις, τις ειδικές κάσες, τα καλής ποιότητας λάστιχα και τα καινοτόμα προφίλ που διαθέτουν, σας προσφέρουν ηχομόνωση και θερμομόνωση. Είναι στεγανά, φιλικά προς το περιβάλλον, ανθεκτικά και κυρίαρχα στην εξοικονόμηση ενέργειας. Επίσης, δεν χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση, καθαρίζονται εύκολα και η διάρκειά τους στο χρόνο είναι δεδομένη.

Η ασφάλεια είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό θέμα στο οποίο η ATRAGROUP δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα. Με τα κουφώματά μας μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι καμία παραβίαση δεν θα διαταράξει την ηρεμία του χώρου σας και δεν θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή σας και την περιουσία σας.


 

Skills

Posted on

July 22, 2019